Ford afslører Fordzillas P1 Project ved Gamescom 2020

21-08-2020

Ford deltager for fjerde år i træk i Europas største gamingmesse Gamescom, der i år løber af stablen digitalt. Det sker den 27. august, hvor Fords e-sportsracerhold Fordzilla har en stor nyhed i ærmet.

Fordzilla vil blandt andet fremvise sin nye online platform www.teamfordzilla.com og afsløre vinderen af de indledende kvalifikationer i Fordzilla Cup. Derudover vil holdet også blænde op for meget mere om den spændende virtuelle racerbil Project P1, som er den første bil nogensinde til at blive designet via et samarbejde mellem gamere og en bilproducent.

Gamescom er både Europas største gamingmesse og største kommercielle platform for gamingindustrien. I år løber den af stablen digitalt med online events, der foregår over tre dage fra torsdag den 27. august. Arrangementet kan følges live fra 27. august kl. 19:30 via https://www.gamescom.global/home/.

Teamfordzilla.com
Lanceringen af www.teamfordzilla.com vil introducere et online hovedkvarter for Fords e-sportsracerhold. Her vil fans kunne følge med i direkte streams af holdets racerløb over Twitch, downloade grafik til brug in-game og holde sig opdateret på holdets seneste nyheder.

Fordzilla Cup
Kvalifikationsfinalen i Fordzilla Cup vil blive afholdt ved årets Gamescom, og vinderen vil blive tilbudt en professionel kontrakt med Fordzilla. Mere information om Fordzilla Cup kan findes her.

P1 Project
P1 Project er navnet på Fordzillas virtuelle racerbil, der er blevet til via et samarbejde mellem e-sportsholdet og dets følgere verden over. Samarbejdet har varet i flere måneder, hvor holdets fans og følgere ivrigt har deltaget i Twitter-afstemninger om P1 Projects design.

Det unikke tiltag er en forlængelse af Fords filosofi om menneskecentreret design – denne gang i en digital indpakning – og blev startet i marts i år med flere runder af afstemninger.

Fordzilla kan endelig afsløre P1 Projects færdige design til Gamescom i år. Holdet vil derudover også have en anden særlig afsløring til arrangementet.

Fordzilla
Ford introducerede Fordzilla – sit første e-sportshold – i 2019. Holdet består af fem individuelle nationalhold fra henholdsvis Storbritannien, Tyskland, Spanien, Frankrig og Italien, der hver har holdkaptajner og håndplukkede racerkørere. I øjeblikket har Fordzilla over 40 racerkørere under sit banner.

Fordzilla trådte i 2019/2020-sæsonen ind som del af et europæisk hold i Le Mans Esports-serien. Fordzilla kunne for nylig også afsløre, at holdet er ét ud af otte, der deltager i den nye V 10-R League, som afholdes af Gfinity og Abu Dhabi Motorsports Management.

Fordzilla kan følges løbende på både Twitter, Instagram og Twitch

Kontakt os

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Lemvig Auto ApS

Nyheder og events

Se nyheder fra Lemvig Auto ApS