Ford Focus Stationcar

31-10-2018

Den mest formfuldendte Ford Focus til dato er designet med mennesket i centrum, bedre pladsforhold på især bagsædet, nemmere betjening, langt flere sikkerheds- og førerasisstancesystemer og vigtigst af alt en klasseledende køreglæde – features der nu alle tilbydes i en spritny stationcar-variant, som netop er landet hos de danske Ford-forhandlere.

Den nye Focus – som ovenikøbet er med i slutspurten om titlen som Årets Bil i Danmark 2019 og har fået maksimale 5 stjerner i Euro NCAP's sikkerhedstest – kan nu prøvekøres som rummelig stationcar, når Ford-forhandlerne slår dørene op til et brag af et åbent hus. Her vil der være rig mulighed for at se nærmere på alle de features, der gør Focus til en perfekt familiebil og Årets Bil-finalist.


Alle varianter – også som stationcar

Den nye Focus dækker enhver smag og behov og fås i hele fem forskellige varianter – både som 5-dørs og stationcar:

  • Trend Edition: Indgangsmodellen, der har avanceret udstyr som Lane Keeping Aid, der hjælper dig med at holde din kørebane, Precollision Assist med fodgænger- og cyklistbeskyttelse og Post Impact Braking, der bremser bilen efter et eventuelt sammenstød.
  • Titanium: Har et hav af standardudstyr, der gør hverdagen lettere. Heriblandt fartpilot med intelligent hastighedsbegrænser, der kan genkende fartskilte, Quickclear-opvarmet forrude, der på kolde vintermorgener gør det let at fjerne frost og regnsensoraktiverede rudeviskere, der på regnvejrsdage automatisk justerer hastigheden på dine rudeviskere.
  • ST-Line: Den sportslige udgave, der får et mere sporty udtryk med blandt andet mere sportslige kofangere og skørter. Med et strammere sportsophæng har ST-Line også mere sportlige køreegenskaber.
  • Vignale: Luksusudgaven er ligeledes udstyret med andre kofangere og skørter, der giver Focus Vignale et mere eksklusivt udtryk. Med en blød kabine og specielle Vignale-lædersæder, kan du sætte dig komfortabelt bag rattet.
  • Active: Den helt nye crossover-inspirerede i flokken, giver dig en højere siddeposition og et bedre overblik over trafikken. Den egner sig perfekt til den aktive livsstil.Med den nye Focus har du også mulighed for Fords nye 8-trins automatiske gearkasse, der gør køkørsel til en leg. Med det vanedannende B&O-lydanlæg kan du omdanne din Focus til en rullende koncertsal.

FordPass Connect gør desuden bilen til et mobilt hotspot for op til 10 apparater. FordPass Connect har en lang række fordele for dig. Du kan eksempelvis via FordPass-appen til din smartphone tjekke, hvor bilen står parkeret, brændstof- og olieniveau, og du kan låse og oplåse bilen, selv om du ikke er i nærheden af den. Hvis det kombineres med Focus med 8-trins automatgearkasse, kan du også fjernstarte din bil, så den er både lun og klar, når du kommer ud de kolde vintermorgener.


Ny familiebil til under 200.000

De skarpe og særdeles konkurrencedygtige priser på den nye Focus starter ved 198.345 kr. inklusive levering for Focus Trend Edition 5-dørs med en 1.0-liters EcoBoost-motor med 100 hk. Springet i pris til stærkere og endnu mere veludstyrede varianter er til at overkomme – eksempelvis er merprisen for den luksuriøse Focus Titanium under 40.000 kroner i forbindelse med 1.0-liters EcoBoost-motoren med 125 hk. Focus ST-Line starter fra 243.785 kr. inklusive levering for en 1.0-liters EcoBoost-motor med 125 hk.

Se alle priser på den nye Ford Focus.


Privatleasing

Er du mere til faste månedlige udgifter, kan den nye Ford Focus også privatleases. Priserne starter fra 2.295 kr. om måneden for en 5-dørs Focus Trend Edition med den prisvindende 1.0-liters EcoBoost-motor med 100 hk. For kun 600 kroner mere om måneden kan du køre ud i det blå i en Focus ST-Line med samme prisvindende 1.0-liters EcoBoost-motor med 125 hk.

Privatleasingtilbuddene er fleksible i forhold til antal kilometer og udbetaling, så du kan sammensætte det tilbud, der passer dig. Du kan tilpasse antallet af kilometer, så du eksempelvis kan få 5000 kilometer mere årligt for kun 100 kroner mere om måneden. Du kan også tilpasse udbetalingen, så du kan nøjes med at lægge 4.995 kroner i udbetaling, mens den månedlige ydelse kun stiger med 500 kroner.

Se alle detaljerne om Ford Privatleasing.


Foto og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter 

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Lemvig Auto ApS

Nyheder og events

Se nyheder fra Lemvig Auto ApS