Ford dominerer varebilssalget

12-02-2021

Ford kommer i det nye år særdeles godt fra start på flere fronter af det danske varebilssalg.


Selvom det samlede salg af varebiler for januar 2021 er faldet med knap 26 procent i forhold til januar sidste år*, kan Ford fremvise stærkt øgede markedsandele på flere områder af varebilssalget.


For mens Ford sad på lidt over 24 procent af det samlede danske varebilssalg i januar 2020, er markedsandelen vokset til hele 33,69 procent i januar 2021*. Det er næsten 20 procentpoint højere markedsandel end andenpladsen.


Resultaterne taler også sit tydelige sprog, når man dykker ned i de enkelte segmenter, der udgør varebilssalget.


På ombyggede personbiler (personbiler på gule plader) ligger Ford i spidsen med en andel på 21,4 procent i januar 2021*. Det er en markant stigning i forhold til samme måned sidste år, hvor Ford havde en andel på knap 12 procent. Den øgede markedsandel skyldes især, at Ford Focus blev den mest solgte ombyggede personbil i perioden*.


Det blev også til en suveræn start i det store 1-tonssegment med Transit Custom. Her opnåede Ford en førende markedsandel på hele 44,57 procent i januar 2021 mod 31,46 procent i januar 2020*.


Også i 2-tonssegmentet med den store Transit har Ford øget sin markedsandel, der er gået fra 14,84 procent i januar 2020 til 22,46 i januar 2021*.


Fords dominans gør sig samtidig gældende i pickup-segmentet. Her toppede Ranger segmentet med hele 52,50 procent af markedsandelen i januar 2021. Det er ikke langt fra en fordobling af de 28,4 procent markedsandel, som Ford besad pickup-segmentet i januar 2020*.


Stadig markedsledende


Fords populære linje af Transit-varebiler har været markedsledende i både Danmark og Europa gennem de sidste 6 år og er det fortsat for 7. år i streg.


Holder stadig åbent for erhverv


Fords Transit Erhvervscentre holder stadig fysisk åbent for erhvervskunder, herunder også for udlevering af varebiler. Ønsker man ikke at besøge Fords erhvervscentre, er Fords salgspersonale også til rådighed på telefon og mail.


Sidstnævnte gør sig også gældende for Fords forhandlere af personbiler.


* Kilde: De Danske Bilimportører, bilstatistik.dk.


Følg Ford på Mynewsdesk – Ford.dk – Facebook – Instagram – LinkedIn


Kontakt osSe flere nyhederSe Ford varebiler


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Lemvig Auto ApS

Nyheder og events

Se nyheder fra Lemvig Auto ApS