Få endnu mere ud af din varebil med ny Ford-service

07-07-2021

FORDLiive introducerer nu et nyt softwareprogram, der giver et endnu bedre overblik over kundernes flåde af varebiler, og som sikrer at kunderne får mest muligt ud af deres varebiler.

Ford Telematics Essentials er navnet på det nye softwareprogram. Programmet er udviklet til, at man som flådekunde får mest muligt ud af sine varebiler ved hele tiden at have et forkromet overblik over varebilernes tilstand. Via programmet kan man følge hver enkelt varebils tilstand, så man nemt er ajour omkring alt fra serviceeftersyn til kørselhistorik- for i sidste ende at nedbringe tiden, hvor varebilerne holder stille.

- Lanceringen af Telematics Essentials er en vigtig milepæl i eksekveringen af vores FORDLiive service. Uden at koste vores kunder noget, vil det hjælpe vores flådekunder til at få endnu mere ud af deres varebiler, hvilket vil forøge deres samlede produktivitet, siger Owen Gregory, director, Commercial Vehicle Aftersales, Ford Europa.

For eksempel vil flådekunderne få særlige vedligeholdelsesnotifikationer med information om hver enkelt varebil, hvis der pludselig opstår et problem, der skal tages hånd om. Varebilerne er opkoblet via deres FordPass Connect modem*, og på den måde vil notifikationerne altid tage udgangspunkt i de nyeste data om varebilerne. Featuren med at være koblet op via FordPass Connect har været standard for Fords kernevarebiler som Transit, Transit Custom og Ranger siden 2019**.

- At have et indblik i hver af de varebiler, der er opkoblet FORDLiive, det er en ægte ’game-changer’, og det vil ændre måden hvorpå, forretninger bliver kørt og hvordan man varetager sin flåde, siger Owen Gregory, director, Commercial Vehicle Aftersales, Ford Europa.

Ford Telematics Essentials giver information om varebilernes tilstand, som det ellers kun er muligt at få direkte hos fabrikanten. Softwaren kan sikkert genkende og behandle mere end 4000 vedligeholdelsesnotifikationer og informationer om varebilerne, hvilket er til stor gavn for flåden samt Ford-forhandlerne, der sparer og kan optimere deres tid. Med et indblik i hver enkelt bil er det desuden muligt at blive klogere på, alt fra brændstofforbrug til køreadfærd.

Ford Telematics Essentials er allerede nu tilgængeligt i Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og i Storbritannien. Det forventes at blive introduceret i første halvår af 2022 i Danmark.

FORDLiives mange fordeleNår kunder med FORDLiive har givet tilladelse, vil Ford Transit Erhvervscentre kunne gå 60 dage tilbage og blive klogere på kørselhistorikken og tilstanden for hver enkelt bil. Det gør det muligt at spare tid, i og med det kan gøres, inden varebilen ankommer til centeret. For eksempel kan den viden bruges til, at centret på forhånd kan bestille de reservedele hjem, de med hjælp fra Ford Telematics Essentials kan se, der skal bruges til den pågældende bil.

Overordnet set kan FORDLiive systemet reducere tiden, hvor varebilerne holder stille med op til 60 procent for flådekundernes vedkommende. Ford vil fortsætte med at udvikle FORDLiive med endnu flere ydelser og produkter som en del af ambitionen om, at nå 100 procent oppetid for varebilskunderne.

*Featuren skal aktiveres. Kunder skal vælge, hvilke data de vil dele. FordPass Connect skal aktiveres og godkendes for at muliggøre FORDLiive tjenester.**For at kunne udføre de gældende services med FordPass Connect er et tilgængeligt netværk nødvendigt.

Ford Telematics Essentials er et nyt softwareprogram til Fords flådekunder.


PRESSEMEDDELELSE - 7 JULI 2021 09:20

Kilde: MyNewsDesk


Følg Ford på Mynewsdesk – Ford.dk – Facebook – Instagram – LinkedIn

Kontakt osSe flere nyheder

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Lemvig Auto ApS

Nyheder og events

Se nyheder fra Lemvig Auto ApS