Oplev Ford Mustang Mach-E Home Party

22-07-2021

Ford inviterede tre kendte danskere til eksklusive Mustang Mach-E Home Parties, der bød på et unikt indblik i det eksklusive Ford Mustang Mach-E univers. Udover en ekstraordinær introduktion og prøvetur i den nye fuldt elektriske Mustang Mach-E fik gæsterne en middag i særklasse sammensat af Michelin-kokken Bo Bech og en intimkoncert med Ida Corr.

Deltag i konkurrencen og vind et Home Party

Som led i lanceringen af den nye fuldt elektriske SUV Mustang Mach-E inviterede Ford i samarbejde med tre kendte danskere til Ford Home Parties. Mustang Mach-E var i godt selskab hos Felix Smith, der er kendt som Tv-vært på blandt andet den danske udgave af Top Gear, Cecilie Lassen, der er anerkendt balletdanser, model og Tv-vært, samt Faustix, der er succesfuld DJ og musikproducer.

Ford bød de tre kendisser og deres gæster ind i det unikke Mach-E univers, der blandt andet bød på en ekstraordinær fremvisning af den nye Mustang Mach-E efterfulgt af en prøvetur. Herefter sørgede Michelin-kokken Bo Bech og sangerinden Ida Corr for både de gastronomiske og musikalske rammer for arrangementet.

”Ford Mustang Mach-E er den første aftapning af Fords fremtidige bilunivers. En unik bil, der allerede er godt i gang med at løfte Fords globale brand, og det kræver naturligvis en autentisk oplevelse og en unik platform - også i Danmark De tre deltagere havde en fest, og den fest tager vi nu ud til resten af Danmark”, siger Kristine Dam Jensen, Marketing & Communications Manager Ford Danmark.

De eksklusive Home Parties omkring Fords nye fuldelektriske bil, Mustang Mach-E, markerer en helt ny elektrisk æra i Fords globale transformation. Den mere end 100 år gamle bilproducent udvikler sig i en ny og innovativ retning, der i høj grad lever op til deres fremtidsinspirerede slogan; ’Bring on Tomorrow’.

”Vi har oplevet en meget overvældende interesse fra potentielle kunder, der allerede har skrevet sig op til at købe vores nye Mustang Mach-E. Når vi kigger på tallene, kan vi se, at 80% af dem, der har forhåndskøbt vores nye elbil, aldrig har ejet en Ford før,” siger Kristine Dam Jensen, Marketing & Communications Manager Ford Danmark.

Mustang Mach-E er Fords første fuldt elektriske SUV og kan kun købes online. Mach-E Home Parties symboliserer derfor den moderne og innovative tilgang, hvor hele købsoplevelsen er rykket online helt indtil det sidste led, hvor bilen udleveres hos forhandleren eller bringes direkte hjem i kundens egen carport. Det er en helt ny måde at interagere og handle med Ford.

Vind dit eget Mustang Mach E Home Party

For de Mustang Mach-E interesserede vil Ford nu som noget helt særligt genskabe den unikke Mustang Mach-E oplevelse. Ford udlodder i den forbindelse 15 Home Parties, der gør det muligt at opleve Mustang Mach-E hjemme hos dig selv. 

De eksklusive Home Parties inkluderer en introduktion og prøvetur af den nye Mustang Mach-E, samt en særlig chef-in-a-box middag. Ford sørger for at bringe både Mustang Mach-E og chef-in-a-box-middagen helt hjem til dig, så det eneste du skal gøre, er at invitere dit foretrukne selskab.  

Tilmeld dig konkurrencen på Ford Social, hvor du også kan få mere information. Her kan du også se med, når Felix Smith, Cecilie Lassen og Faustix tester den nye Mustang Mach-E.

Kilde: MyNewsDesk

Følg Ford på Mynewsdesk – Ford.dk – Facebook – Instagram – LinkedIn

Kontakt osSe flere nyhederLæs mere om Mustang Mach-E

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Lemvig Auto ApS

Nyheder og events

Se nyheder fra Lemvig Auto ApS