Køb Alex Høgh Andersens fotografiske værk på auktion

27-09-2021

I sidste uge debuterede den verdenskendte skuespiller Alex Høgh Andersen med soloudstillingen ’Past & Present’. Nu har du mulighed for at få fingrene i et af de flotte fotografiske værker hos Lauritz.com – overskuddet går til et godt formål.

Det var en succesfuld fernisering, da Alex Høgh Andersen i sidste uge debuterede med sin soloudstilling ”PAST & PRESENT” på Villa Kultur i København. Det var med stolthed i stemmen og sommerfugle i maven, at den unge skuespiller bød de særlig inviterede gæster velkommen.

- I mit arbejde med både skuespil og fotografi har jeg et ønske om at fortælle historier, der har noget på hjerte. Den nye fotoserie er fortællingen om de store ændringer, vi som forbrugere, er nødt til at tage stilling til i den nærmeste fremtid, udtalte Alex Høgh Andersen i forbindelse med ferniseringen.

Det er værket her, der netop nu kan købes på auktion. 

Fords første fuldelektriske bil, Ford Mustang Mach-E, indgår i mange af Alex Høgh Andersens værker, ligesom han selv også optræder på flere af dem. De fotografiske værker har fanget spændingsfeltet mellem nutiden og det forgange. Her stilles elektrificeringen af nutidens biler over for en række nedlagte tankstationer.

Alex Høgh Andersen sammen med blandt andre Ford Danmarks administrerende direktør, Frank Skjærbæk. Også sanger og sangskriver Malte Ebert deltog i ferniseringen, hvor han spillede nogle af sine populære sange. I dagens anledning improviserede han og lavede en personlig sang til Alex Høgh Andersen, der med et glimt i øjet hyldede deres venskab. 

Overskuddet går til et godt formål

Alex Høgh Andersen har personligt udvalgt værket, der nu er på auktion hos Nordens største auktionshus, Lauritz.com.Overskuddet har Alex Høgh Andersen valgt at donere til Ungdommens Røde Kors, der har en særlig plads i hans hjerte. Udover at han selv er ambassadør, så gør organisationen et vigtigt stykke arbejde, når den hjælper børn og unge med alt fra ensomhed, misbrug, fattigdom til lektiehjælp og ferielejr.

Det er muligt at byde på værket frem til d. 28. september. Hvis du bliver den heldige ejer af værket, får du ikke kun et af Alex Høgh Andersens første værker til at pynte på din væg, men du hjælper også Ungdommens Røde Kors og deres humanitære arbejde.

Du kan byde på værket ved at klikke her. De resterende værker kan ses hos udvalgte Ford-forhandlere. 


Kilde: MyNewsDesk

Følg Ford på Mynewsdesk – Ford.dk – Facebook – Instagram – LinkedIn

Kontakt osSe flere nyhederLæs mere om Mach-E

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Lemvig Auto ApS

Nyheder og events

Se nyheder fra Lemvig Auto ApS