Ford Mustang Mach-E scorer topkarakterer i sikkerhed med fem stjerner i Euro NCAP

27-10-2021

PRESSEMEDDELELSE - 27 OKTOBER 2021 10:44

  • Dobbelt hæder til Ford Mustang Mach-E
  • Topkarakter i sikkerhed med fem stjerner i Euro NCAP
  • Scorer de maksimale fem stjerne i Green NCAP miljømærkning

Fords første fuldelektriske bil, Ford Mustang Mach-E, har ikke bare høstet én men hele to topkarakterer. Ford Mustang Mach-E tildeles topkarakter med de maksimale fem stjerner af den uafhængige crash test-myndighed, Euro NCAP, og den scorer yderligere topkarakter af miljømærkningsordningen, Green NCAP med fem stjerner.

Euro NCAP tildeler Mustang Mach-E fem stjerner i sikkerhed i forbindelse med netop offentliggjorte kollisionstest, der omfatter test af sikkerheden for både voksne og børn. Her opnår Mustang Mach-E henholdsvis 92 procent og 86 procent i score for beskyttelse og roses i den forbindelse blandt andet for de avancerede førerassistanceteknologier som Adaptiv Fartpilot1, Pre-Collision Assist med automatisk nødbremsning ved potentiel kollision1, Blind Spot-teknologien, som advarer om trafikanter i førerens blinde vinkler og Lane Keeping Systemet, som holder bilen i sin bane. I sidstnævnte fik Mustang Mach-E 100 procent i score. Se video fra testen her.

Foto credit: Euro NCAP

Mustang Mach-E får derudover flot anerkendelse af den uafhængige miljømærkningsordning, Green NCAP, der uddeler stjerner til de mest klima- og miljøvenlige biler. Her scorer Mustang Mach-E også topkarakter med de maksimale fem stjerner. Med en elektrisk rækkevidde på op til 610 km ifølge WLTP2, er Mach-E også testet i både varme og kolde omgivelser og opnår en flot score på 94 procent i energieffektivitet og topkarakter på 100 procent i ren-luft og drivhusgas-test.

- Mustang Mach-E er udviklet som en fuldelektrisk bil fra bunden, så vi kunne inkorporere vores sædvanlige kompromisløse tilgang til sikkerhed i hver en detalje af designet på Mach-E. Resultatet er, at kunderne kan være helt trygge ved at køre i en bil, der vægter sikkerheden af dem i bilen ligeså højt som hensynet til miljøet, siger Stuart Southgate, director, Safety Engineering, Ford Europa.

De flotte, nye anerkendelser fra Euro NCAP og Green NCAP tilføjes Mustang Mach-Es voksende liste af priser og anerkendelser fra hele verden. Mach-E er anerkendt for alt lige fra en ’iF DESIGN AWARD’ for integrationen af B&O’s premium audiosystem3til en ’Ford a Connected Car Manufacturer Award’ ved Automobile Awards by MOTUL for næste generation af SYNC-teknologi.

Mustang Mach-E er en ud af Fords i alt seks elektrificerede drivlinjer, der har opnået de maksimale fem stjerner fra Euro NCAP. Topkarakteren med de fem Euro NCAP-stjerner er derudover også givet til Ford Puma, Ford Kuga – inklusiv Kuga Plug-in Hybrid og Kuga Hybrid, Ford Explorer Plug-in Hybrid, Ford Focus og Ford Fiesta

Se billeder og video fra Euro NCAP testen af Mustang Mach-E her.

Kilde: MyNewsDesk

Følg Ford på Mynewsdesk – Ford.dk – Facebook – Instagram – LinkedIn

Kontakt osSe flere nyhederLæs mere om Mach-E

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Lemvig Auto ApS

Nyheder og events

Se nyheder fra Lemvig Auto ApS