Bliver Ford Mustang Mach-E Car of the Year 2022?

01-12-2021

Fords første fuldelektriske bil har fået en overvældende modtagelse, siden lanceringen tidligere på året. Begejstringen for den unikke SUV deles ikke kun af kunderne, men også af branchens motorjournalister, der netop har nomineret Ford Mustang Mach-E til Car of the Year 2022.

Hele 38 bilnyheder har indtil nu kæmpet om en finaleplads i konkurrencen, hvor en kompetent jury bestående af 61 europæiske motorjournalister året igennem har testkørt de nye bilmodellerne ved forskellige lejligheder. Nu er der endelig udvalgt et skarpt finalefelt på syv biler, der alle har chancen for at blive kåret til Årets Bil i Europa, når den endelige vinder afsløres d. 28. februar 2022.


Anerkendt med to topkarakterer i sidste måned
Juryens flotte anerkendelse af Mustang Mach-E kommer i kølvandet på sidste måneds hæder, hvor Mustang Mach-E ikke bare høstede én, men hele to topkarakterer i forbindelse med omfattende tests. Ford Mustang Mach-E fik tildelt topkarakter med de maksimale fem stjerner af den uafhængige crash test-myndighed, Euro NCAP, og den scorede yderligere topkarakter af miljømærkningsordningen, Green NCAP med fem stjerner. 

Euro NCAP tildelte Mustang Mach-E fem stjerner i sikkerhed i forbindelse med den for nylig offentliggjorte kollisionstest, der omfattede test af sikkerheden for både voksne og børn. Her opnåede Mustang Mach-E henholdsvis 92 procent og 86 procent i score for beskyttelse og roses i den forbindelse blandt andet for flere af dens avancerede førerassistanceteknologier.Mustang Mach-E fik derudover flot anerkendelse af den uafhængige miljømærkningsordning, Green NCAP, der vurderer bilers påvirkning af miljøet. Her scorede Mustang Mach-E også topkarakter med de maksimale fem stjerner. Med en elektrisk rækkevidde på op til 610 km ifølge WLTP, blev Mach-E også testet i både varme og kolde omgivelser og opnåede en flot score på 94 procent i energieffektivitet og topkarakter på 100 procent i ren-luft og drivhusgas-test.

Læs mere om de omfattende tests her.

Ford Kuga Plug-in Hybrid kåret som ’Årets Familiebil’I sidste uge var det den populære Ford Kuga Plug-in Hybrid, der fik tildelt en flot pris, da den blev kåret til ’Årets Familiebil’ ved dette års Auto Awards. Prisen kommer i forlængelse af et fremragende år for Kuga Plug-in Hybrid, der flere måneder i træk har været den mest solgte personbil herhjemme.

På europæisk plan er bilen desuden den mest solgte bil i første halvår af 2021.

Læs meget mere om Mustang Mach-E og Kuga Plug-in Hybrid her.

Kilde: MyNewsDesk

Følg Ford på Mynewsdesk – Ford.dk – Facebook – Instagram – LinkedIn

Kontakt osSe flere nyhederLæs mere om Mustang Mach-E


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Lemvig Auto ApS

Nyheder og events

Se nyheder fra Lemvig Auto ApS