Transit Custom giver personbilerne baghjul som mest solgte bil

06-04-2022

PRESSEMEDDELELSE - 6 APRIL 2022 11:08

Ford Transit Custom er den mest solgte bil i Danmark i første kvartal af 2022.

Fords varebilssalg er kommet godt fra start i 2022. Med flere end 1.568 solgte enheder er Ford Transit Custom kørt fra personbilerne, og kan nu bryste sig af at være den mest solgte bil i Danmark på tværs af alle segmenter i årets første tre måneder. Det viser seneste tal fra bilstatistik.dk.

I 2021 havde Ford hele to biler i top tre over årets mest solgte biler herhjemme. Fords populære Ford Kuga havde indtaget førstepladsen som Danmarks mest solgte bil i 2021, mens Ford Transit Custom lå på en flot tredjeplads. At en varebil havde fundet vej til årets top tre på salgslisten, var i sig selv iøjefaldende, og det er i særdeleshed også gældende nu. Med et forspring på hele 429 enheder ned til listens nummer to har Ford Transit Custom overbevisende indtaget førstepladsen med flest solgte enheder i årets første kvartal.

- Vi er utrolig stolte af, at vi i en tid hvor hele branchen er ramt af udfordringer med lange produktionstider, chipmangel, restriktioner med mere formår at levere så flot et resultat. Der er ingen tvivl om, at vores Transit Erhvervscentre gør et særlig godt stykke arbejde i disse tider, siger Tom Maxmølris, Head of Commercial Vehicles, Ford Danmark.

Ford Transit Custom ligger nummer et i segmentet for mellemstore varebiler* i marts måned med flere end 200 enheder foran listens nummer to, hvilket svarer til en forskel på cirka syv procent.

2022: Et særligt år for Fords varebiler

For ottende år i træk er Ford markedsleder på varebiler efter endnu et flot 2021. De seneste salgstal** for Transit Custom, der er inklusiv salg af Ford Transit Custom Van, Ford Transit Custom Kombi og Ford Transit Tourneo Custom, viser en lovende start på 2022. I både februar og marts måned har Transit Custom ligget nummer et og har samlet set solgt flere end 700 varebiler sammenlignet med listens nummer to.

Med den snarlige introduktion af Ford E-Transit, Fords første fuldelektriske udgave i Transit-serien, står Ford overfor en ny æra i modelprogrammet for varebiler. Med klasseledende batteristørrelse, rækkevidde og motorydelse er den fuldelektriske varebil skabt for at forbedre og lette produktiviteten for Fords varebilskunder.

Ford E-Transit lanceres i løbet af foråret. Priserne offentliggøres tættere på lanceringen.

Læs mere om Ford E-Transit her

* Eksklusiv campere, lastbiler, busser mfl.** Alle tal er fra bilstatistik.dk. 

Kilde: MyNewsDesk

Følg Ford på Mynewsdesk – Ford.dk – Facebook – Instagram – LinkedIn

Kontakt osSe flere nyheder

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Lemvig Auto ApS

Nyheder og events

Se nyheder fra Lemvig Auto ApS