Ford sender gamere til e-sportsfestival med go' energi

20-06-2022

PRESSEMEDDELELSE - 20 JUNI 2022 16:26

Verdens største e-sportsfestival, DreamHack, er skudt i gang i Jönköping i weekenden. Mere end 50.000 mennesker besøger den fire dage lange festival i disse dage, inden festivalen fortsætter andre steder i verden. For mange gamere er det den ultimative drøm at konkurrere til DreamHack, og det var derfor en oplagt mulighed for Ford at sende 20 unge gamere af sted – selvfølgelig i en karavane af Fords elektriske Mustang Mach-E.

En 34” computerskærm er normalt ikke en del af opbakningen, når man tager på weekendtur, men for gamerne i fællesskabet ’Ladies Night Out’ (red. LNO), er det en selvfølge at hvert medlem hiver det bedste udstyr med, når de deltager i diverse e-sport konkurrencer. Den usædvanlige store oppakning satte ekstra store krav til transportformen, der også skulle rumme alt fra stationære computere, keyboards og personlige ejendele. Fællesskabet drives desuden af drives af frivillige som en non-profit organisation, så der skulle derfor tænkes ekstra kreativt, da LNO fik mulighed for at sende 20 af deres gamere til Sverige.

Et fællesskab med plads til alle

LNO blev etableret for et par år siden som et gamingfællesskab for kvinder, der ønskede at ændre behandlingen af kvinder indenfor den ofte mandsdominerede gamingverden. Her oplevede kvinderne ofte, at det ikke var deres evner indenfor gaming, men derimod deres køn, der tiltrak opmærksomhed fra mange andre spillere. Det var derfor ikke unormalt at blive behandlet dårligt eller at blive set ned på som kvinde. Det var på baggrund af disse oplevelser, at LNO blev etableret.

I dag er LNO vokset og har knap 800 medlemmer fra 18 forskellige lande. Fællesskabet ledes af kvinder og støtter i særdeleshed op omkring kvindelige gamere, men i LNO er der plads til alle – uanset hvilket køn, man identificerer sig med. Diversitet og inklusion er kodeordene i fællesskabet.

Mustang Mach-E: Når kun det bedste er godt nok

Ford og LNO deler mange af de samme værdier, og det krævede derfor heller ikke særlig lang betænkningstid, da LNO henvendte sig til Ford i foråret. Her var det et stort ønske at få hjælp til løsning af transporten, så turen til DreamHack i Sverige kunne realiseres.

- Ford er en af verdens største bilproducenter, og vi er allerede involveret i e-sport gennem Fords e-sporthold Fordzilla– og så har Ford altid haft et stærkt fokus på at skabe en arbejdsplads, hvor der er plads til alle. Vores DEI(Diversity, Equity & Inclusion) værdier gennemsyrer Ford på globalt plan, og på trods af vores størrelse har vi et stort ønske om at være med til at gøre en forskel for de fællesskaber, der som Ladies Night Out (LNO), kæmper for en vigtig sag, har værdierne i overensstemmelse med vores og skaber et fællesskab, hvor alle er velkomne, siger Lene Dahlquist, Nordisk PR- og Kommunikationschef i Ford Danmark.Det bragte derfor de helt store smil hos de mange gamere, da de fik overbragt nyheden om, at de skulle tage turen til Jönköping i fem af Fords elektriske Mustang Mach-E’er – og en Transit Custom PHEV, der kunne rumme alt deres udstyr.

- Vi er Ford evige taknemmelige for at have givet os den her mulighed. Uden Ford havde det ikke været muligt for os at komme til DreamHack. Det varmer virkelig at se, at der er andre, der interesserer sig for os og vores community. Det kan ikke siges nok gange – tusind tak for at hjælpe os med at realisere denne tur for vores spillere og medlemmer, siger Pernille Larsen, LNO-medlem og spiller.

DreamHack afslutter tirsdag d. 21. juni. LNO stiller op med flere hold, der skal konkurrere i alt fra counter-strike, lol og fortnite.

Læs mere om Ladies Night Out (LNO).

Læs mere om Fords DEI-værdier og initiativer.

Læs mere om Fordzilla.  

Kilde: MyNewsDesk

Følg Ford på Mynewsdesk – Ford.dk – Facebook – Instagram – LinkedIn

Kontakt osSe flere nyheder


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Lemvig Auto ApS

Nyheder og events

Se nyheder fra Lemvig Auto ApS