Ford åbner solcellepark

31-01-2023

Ford har åbnet en ny solcellepark på sin fabrik i Valencia i Spanien, som en vigtig del af Fords ambitiøse CO2 -mål. I 2035 forventes alle Fords fabrikker, leverandører og distribution at være CO2 -neutrale.

Fords nye solcellepark, der dækker to store områder ved den spanske fabrik, producerer elektricitet svarende til forbruget hos 1.400 spanske husstande (4.641 mWh) om året. Til sommer udvides den nye solcellepark allerede og dermed stiger produktionen med yderligere 3.762 mWh om året.

- Vi har mere end nogensinde før brug for vedvarende energikilder. Denne nye solcellepark i Valencia er et vigtigt bidrag til Fords rejse mod en elektrisk fremtid, hvor vi bliver selvforsynende med vedvarende energi og CO2 -neutrale i 2035, siger Stuart Southgate, Sustainable Enviromental and Safety Engineering, Ford Europa.

Allerede nu er man ved at undersøge muligheden for at udvide solcelleparken yderligere for at øge den maksimale kapacitet fra 2,8 mWh til 10 mWh i 2024, ligesom man også overvejer at installere solceller på fabrikkens tag.

Se mere om solcelleparken her:

Ford har forpligtet sig til en 100 % elektrisk fremtid
Ford er i fuld gang med rejsen mod en elektrisk fremtid. Sidste år fremlagde Ford blandt andet sine ambitiøse planer med nyheden om lanceringen af ni elektriske biler inden udgangen af 2024

Ford fuldelektriske biler line up

Ford foretager løbende initiativer, der skal bidrage til CO2 -reduktion. For eksempel indgik Ford i efteråret en aftale om leveringer af kulstoffattigt stål til produktionen af Ford-modeller.

Læs mere om Fords overgang til en elektrisk i fremtid i Fords Sustainability Report 2022.

Kilde: MyNewsDesk

NYHED - 31 JANUAR 2023 13:04

Følg Ford på 

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • MyNewsDesk
  • Ford.dk hjemmeside


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Lemvig Auto ApS

Nyheder og events

Se nyheder fra Lemvig Auto ApS