Ford Kuga Plug-in Hybrid kørende på vej

Attraktivt leasingtilbud på Danmarks mest solgte plug-in hybrid

17-05-2023

Er du endnu ikke kommet med på den elektriske bølge? Nu har du chancen med det attraktive leasingtilbud på Ford Kuga Plug-in Hybrid. Fra bare 4.095 kroner om måneden*, kan du sætte dig bag rattet i den lækre SUV, der er det oplagte valg til dig, der vil prøve kræfter med elektrisk kørsel.

Ford Kuga Plug-in Hybrid er kørt direkte ind i danskernes hjerter. Hele tre år i træk er den populære SUV blevet Danmarks mest solgte plug-in hybrid, og nu har du mulighed for at få fingrene i bilen med et attraktivt leasingtilbud fra Ford. 

Ford Kuga Plug-in Hybrid oplader

For 9.995 kroner i udbetaling kan du lease Kuga Plug-in Hybrid i 36 måneder og køre op til 15.000 km om året. Du kan vælge mellem varianterne ST-Line X fra 4.095 kroner om måneden* eller Vignale fra 4.995 kroner om måneden*. Begge varianter forkæler dig med masser af udstyr som standard med blandt andet B&O-lydsystem**, tonede ruder, LED-forlygter, elektronisk håndfri bagklap og 8” touchskærm.

Ønsker du at lease i 12 måneder, kan du for 0 kroner i udbetaling privatlease ST-Line X varianten fra 4.995 kroner om måneden*. Også her kan du køre op til 15.000 km om året.

Ford Kuga Plug-in Hybrid i eksklusivt design

For få uger siden lancerede Ford den populære Ford Kuga i et nyt og eksklusivt design. Med ’Graphite Tech Edition’ skiller du dig ud med lækre grå detaljer, forkæles med eksklusive 19” sorte alufælge og farven ’grey matter’, som er en nyhed i paletten. Den nye farve giver en flot kontrast til bilens sortblanke alufælge.

Ford Kuga Graphite Tech kørende på vej

Ford Kuga Plug-in Hybrid Graphite Tech Edition kan leases fra 4.295 kroner i 36 måneder for 9.995 kroner i udbetaling eller for 5.195 kroner om måneden i 12 måneder med 0 kroner i udbetaling.

Med en gennemskuelig og ikke mindst overskuelig leasingaftale, har du altså nu muligheden for at være godt kørende og prøve kræfter med elektrisk kørsel. Med en elektrisk rækkevidde på op til 66 km (WLTP) ***, er Kuga Plug-in Hybrid det perfekte springbræt på den elektriske rejse fra en konventionel brændstofbil til en elbil.

Læs mere om det attraktive leasingtilbud på Kuga Plug-in Hybrid.

Vi gør opmærksom på, at bilerne på billederne kan være vist med ekstraudstyr.


Kilde: MyNewsDesk

PRESSEMEDDELELSE - 17 MAJ 2023 09:36

Følg Ford på 

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • MyNewsDesk
  • Ford.dk hjemmeside


* Priserne er baseret på standard varianter uden ekstraudstyr – dog inkl. farverne ’blazer blue’, ’Frozen White’, ’Chrome Blue’, ’Agate Black’ eller ’Solar Silver’. Ønskes bilen i en anden farve, kan denne bestilles mod merpris.Privatleasing er kun via Ford Credit (Santander Consumer Bank). Alle priser er inklusiv serviceaftale og leveringsomkostninger.

 Priserne er eksklusiv obligatorisk kaskoforsikring, samt eventuelt ekstraudstyr og grøn ejerafgift. Positiv kreditvurdering samt betaling gennem betalingsservice forudsættes. Tilbuddet er gældende for biler med salgskontrakt senest d. 30-06-23 eller så længe lager haves og gælder ved registrering i 2023. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer og prisændringer. Prisen er inkl. leveringsomkostninger på kr. 4.280.

 Såfremt bilens CO2 niveau stiger ved valg af ekstraudstyr kan halvårlig ejerafgift stige og samtidig påvirke leasingydelsen.** BANG & OLUFSEN© 2021 og B&O© 2021. BANG & OLUFSEN™ og B&O™ er registrerede varemærker tilhørende Bang & Olufsen Group. Licenseret af Harman Becker Automotive Systems Manufacturing Kft. Alle rettigheder forbeholdes.
 
*** WLTP-tal viser at Kuga Plug-in Hybrid produceret efter 16. september 2021 har en elektrisk rækkevidde på hele 64 kilometer på en opladning og forbruget er dermed 100 km/l, mens CO2-udledningen er 22-24 g/km.


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Lemvig Auto ApS

Nyheder og events

Se nyheder fra Lemvig Auto ApS