Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E: Køb i dag og få et års ubegrænset opladning*

09-06-2023

Der er mange penge at spare, hvis du drømmer om at køre Mustang Mach-E. Køber du den attraktive elbil inden d. 30. juni 2023, får du ikke bare en gratis installation af en Clever-ladeboks med i købet, du får også fri opladning i et helt år*. Samlet svarer det til en værdi på over 17.000 kr.

Med priser fra 399.990 kr. kan du sætte dig bag rattet i din helt egen elektriske Mustang Mach-E. Modellen er tilgængelig i flere varianter, så det er med andre ord nemt at finde lige præcis den variant, der matcher dine behov. Fælles for alle varianterne er et flot design, lækkert udstyr, markant performance, høj sikkerhed med avancerede førerassistanceteknologier og lang rækkevidde**.

Læs mere om Mustang Mach-E.

Ford Mustang Mach-E fra siden

Hvis du køber din Mustang Mach-E inden d. 30. juni 2023, bliver du altså ikke blot godt kørende, men du får helt ekstraordinært også en gratis installation af en Clever-ladeboks hjemme hos dig selv og et helt år med fri opladning med det tilhørende Clever One abonnement*.

Nem opladning - uanset hvor du er

Med en Clever ladeboks installeret hjemme hos dig, kan du oplade din Mustang Mach-E præcis, når du ønsker det. Hvis du til gengæld er væk hjemmefra og har brug for at oplade bilen, er du aldrig langt fra den nærmeste Clever-ladestation. Tilbuddet med fri opladning i et år med Clever One omfatter nemlig ikke bare opladning på ladeboksen hjemme hos dig, men også på hele Clevers ladenetværk, der med mere end 5.500 ladepunkter er Danmarks største. Inden udgangen af 2025 forventer Clever at udvide til mere end 20.000 ladepunkter, hvilket altså gør det endnu nemmere at oplade din Mustang Mach-E.

Læs mere om kampagnen og bestil din Mustang Mach-E.

Læs mere om Ford Mustang Mach-E.

Ford Mustang Mach-E oplader

* Abonnementet Clever One udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Opsigelsesvarsel: løbende måned + 1 måned. Ekstraomk. kan forekomme fx ved grave- eller stilladsarbejde. Dit Clever abonnement fortsætter som et betalingsabonnement efter gratisperioden, men kan selvfølgelig opsiges til udløb af gratisperioden. Abonnementspris efter 12 mdr. er 799 kr./md. + evt. energitillæg. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Samlet værdi min. 17.088 kr. Tilbuddet er gældende for biler med salgskontrakt senest d. 30-06-23 eller så længe lager haves og gælder ved registrering i 2023. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer og prisændringer.

** Bilen på billederne kan være vist med ekstra udstyr.

Kilde: MyNewsDesk

PRESSEMEDDELELSE - 9 JUNI 2023 14:30

Følg Ford på 

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • MyNewsDesk
  • Ford.dk hjemmeside


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Lemvig Auto ApS

Nyheder og events

Se nyheder fra Lemvig Auto ApS