Vinder af Chairman's Award 2014

I Danmark kåres der 4 vindere ud fra 2014-resultaterne ud fra følgende kriterier:

For at komme i betragtning skal forretningen have opnået sit 2014-mål indenfor salg af biler og køb af originale reservedele fra Ford. Alle de forretninger, som lever op til disse to mål, bliver vurderet i følgende 4 kundetilfredshedskategorier, hvor den forhandler, der har opnået det højeste resultat, vinder.

1) Overordnet tilfredshed 2) Forklaring af SYNC-funktioner 3) Overordnet tilfredshed 4) Repareret korrekt første gang

Vi er så heldige, at én af de fire vinderpladser er tildelt os. Vi er så stolte og taknemmelige over, at vi igen har vundet - det takket være vores store loyale kundekreds, vores dygtige medarbejdere og et bilmærke, der på alle måder lever op til kvalitet, fantastiske køreegenskaber og driftsikkerhed.

Dobbelt-hæder til Ford Lemvig

2012 var et godt år for mange bilforhandlere - og også for Ford i Lemvig.

Det har betydet, at den lokale Ford-forhandler også er blevet hædret af den danske Ford-organsation, og det har Ford Lemvig også fået et par synlige beviser på den gode indsats.

Distriktscheferne Rune Andersen og Frederik Christensen havde nemlig taget turen fra København til Lemvig for at overrække diplomer til Merete Wang og Ole Wang Hansen.

Ford Credit kårer hvert år den bedste formidler af Ford-finansiering, og i 2012 blev Ford Lemvig vinder. Bilfinansieringer er det område, hvor bilbranchen for alvor er konkurrencedygtige i forhold til bankerne.

Også salget af nye biler er gået godt i Lemvig. Hvert år uddeler importøren en Chairmann-statuette, og den går i år til Ford Lemvig, der har opnået en markedsandel i deres område på lige knap 20 %, hvor Ford på landsplan har 8,2 % af nyvognssalget. Det er især salget af de mindre modeller, KA og Fiesta, der er gået godt.

Merete og Ole er glade for det skulderklap og den hæder, som disse to priser er udtryk for.

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Lemvig Auto ApS

Nyheder og events

Se nyheder fra Lemvig Auto ApSAnmeldelser