Før du køber

Ford Credit Billån

Behovet for en ny bil kan hurtigt opstå, og når det gør, er det vigtigt, at der er gode finansieringsmuligheder. Måske står du i den heldige situation, at der skal være plads til en mere på bagsædet, eller også ønsker du blot ny teknologi, forbedret komfort og dermed større køreglæde. Hvad end grunden måtte være, så er det vigtigt at sikre den bedste finansiering, som er til at finde ud af, og en finansieringspartner, du kan stole på.

Ford Credit tilbyder transparente og fair finansierings-løsninger, der passer til stort set alle bilkøberes behov i forbindelse med køb af både nye personbiler, varebiler og firmabiler samt brugte biler.

Hvis du er erhvervskunde, kan du klikke her for at læse mere om Ford Credit Leasing.


Ford Forsikring

Ford Forsikring er en af markedets bedste forsikringer, både for privatpersoner og virksomheder. Kan tegnes til alle FORD personbiler max. 8 år gammel på købstidspunktet. Læs mere om de ekstra fordele herunder:

Aldrig uden bil
Med Ford Forsikring har du altid en bil til rådighed. Er din bil på værksted efter en skade eller på grund af tekniske problemer, får du en erstatningsbil til rådighed, mens din egen bil er på et af de autoriserede værksteder, som If altid henviser til.

Undgå uforudsete udgifter
Din Ford Forsikring dækker uforudsete gear, motor- og maskinskader på biler til og med 7 år, som ikke har kørt mere end 150.000 km. Det giver ekstra tryghed for dig, når den normale garanti ikke gælder længere. Du undgår med andre ord typisk store og uventede udgifter, når du har vedligeholdt din bil.

Få en ny bil ved totalskade
Er du uheldig, og din bil bliver totalskadet, giver Ford Forsikring dig en ekstra god og fleksibel erstatning:
• Er bilen nyere end 3 år, får du erstatning til at købe en ny, tilsvarende Ford model
• Er din bil over 3 år, erstatter vi den til handelsprisen plus 15% ekstra

Høj rabat ved køb af flere forsikringer;
Er du privatkunde, kan du med din Ford Forsikring få glæde af fordelagtige rabatordninger på øvrige privatforsikringer i If.
Samler du flere af dine forsikringer hos If, får du 20% rabat på næsten alle dine forsikringer og en række andre fordele. Vil du høre mere om alle de mange fordele som du får udover Ford Forsikring, så ring til If på telefonnr. [Forhandler tlf].


Ford Garanti

Basisgaranti

Vores Ford fabriksgaranti giver dig 100% tryg kørsel i op til 2 år. Alle reparationer udføres efter de højeste kvalitetsstandarder. Og hvis du sælger din Ford, følger den resterende del af garantien naturligvis med bilen - en virkelig stor ekstra fordel for den nye ejer.


Reservedelsgaranti

Ford forhandlere/autoriserede Ford reparatører anvender udelukkende originale Ford reservedele til garantireparationer. Disse reservedele opfylder vores strenge krav til kvalitet og sikkerhed, hvilket betyder, at ydeevnen og værdien af din bil bevares.


Lakgaranti

Din lakgaranti begynder og ophører samtidig med din Ford basisgaranti. Se servicemappen til din bil (servicehæftet) for garantiperioderne for din bil.


Garanti mod rustgennemtæring

Karrosseriet på din Ford er dækket mod rustgennemtæring indefra i op til 12 år (afhænger af modellen). For fortsat garantidækning skal din Ford karrosseri- og lakkontrolleres regelmæssigt (hvilket kan kombineres i forbindelse med de planmæssige eftersyn) som beskrevet i servicemappen.


Gratis vejhjælp de første 2 år

Hvis din bil går i stykker eller ikke kan starte, er Ford Assistance klar til at hjælpe i stort set alle europæiske lande. Det kræver blot et telefonopkald, så kommer hjælpen – hvad enten der er brug for reparation på stedet, bugsering, en lånebil, indkvartering, hjælp til at komme hjem eller et hvert andet af vores servicetilbud. Se servicemappen til din bil (servicehæftet) for Ford Assistance-perioderne for din bil. +45 80308520 eller +45 80308520

Kontakt os


Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Lemvig Auto ApS

Nyheder og events

Se nyheder fra Lemvig Auto ApS