Fordele at vælge autoriseret Ford værksted

Fordele ved at vælge et autoriseret værksted

Det kan godt være svært at gennemskue, hvad de vigtige fordele er ved at bringe bilen til et autoriseret værksted, når bilen skal til reparation eller serviceeftersyn hos et værksted. Vi har derfor samlet de 9 fordele, du er garanteret, når du vælger et autoriseret værksted.


Hvis du vælger at bringe din bil på et autoriseret værksted, ved du, at værkstedet har de rette kompetencer og tilbud, som du har behov for. For det første er du hos et autoriseret værksted garanteret, at alle anvendte reservedele er grundigt testet, hvilket sørger for, at din bils kvalitet ikke forringes af de nye reservedele. Du kan derfor trygt regne med, at bilens sikkerhedsniveau, inkl. dens EURO NCAP rating, er på samme niveau, som før bilen blev repareret.

Når du vælger et autoriseret værksted, har mekanikerne adgang til den nyeste version af softwaren til din bil, som de modtager direkte gennem producenten/importøren. På den måde får du installeret den mest aktuelle teknologi i dit køretøj, så du altid er up-to-date.

Du skal heller ikke være bekymret for mekanikernes kompetencer, når du vælger et autoriseret værksted. Mekanikerne bliver kontinuerligt uddannede, så de på bedste vis kan diagnosticere og reparere din bil. Desuden vil de gennem løbende kurser blive introduceret til den nyeste teknologi på markedet, så du trygt kan overlade din bil til værkstedet. Det giver sig selv, at hvis du vælger et værksted, som er autoriseret inden for dit bilmærke, vil de autoriserede mekanikere naturligvis være eksperter på din bil, hvilket minimerer fejl under reparationer. Du sparer tid, og chancen for, at du skal sende bilen til reparation igen, er væsentligt mindre.  

>Når du vælger et autoriseret værksted, opretholdes din garanti på bilen også, så længe du overholder serviceintervallerne. Det autoriserede værksted gør det nemt for dig at huske serviceintervallerne ved at sende indkaldelser, når det er tid til, at din bil skal have foretaget et serviceeftersyn. Når bilen er blevet så gammel, at fabriksgarantien på bilen udløber, vil du ofte have mulighed for at få kulance på større reparationer, forudsat du har været en loyal kunde hos et autoriseret værksted. Du slipper altså for at stå med hele regningen selv, hvis bilen pådrages en større skade.

På længere sigt kan det også betale sig at anvende et autoriseret værksted, hvis du har intentioner om at sælge bilen. Her vil bilen generelt have større gensalgsværdi, hvis du kan fremlægge en servicehistorik med serviceeftersyn foretaget på et autoriseret værksted. Dette skyldes, at et autoriseret værksted registrerer alt arbejde på din bil online, så det vil være nemt tilgængeligt i fremtiden, når du har behov for at fremvise dokumentation.

En del autoriserede værksteder er også behjælpelige med at tilbyde tillægsydelser til din bil. Dette kan eksempelvis være vejhjælp.

Kontakt os for at høre mereBook autoriseret Ford service

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Lemvig Auto ApS

Nyheder og events

Se nyheder fra Lemvig Auto ApS