Ny E-Transit kommer snart

Ny Ford E-Transit

Den viste model er en Ford E-Transit

De viste billeder er ikke i overensstemmelse med EU-specifikationen

Konvertering af chassis (køretøjet længst til venstre) tjener udelukkende som illustration

Kommer i 2022


100% ELEKTRISK. INGEN KOMPROMISSER.

En ny Transit er på vej. Bygget til at være så hårdfør, funktionsdygtig og alsidig end nogensinde før. Og nu også med nul-emissioner under kørslen. E-Transit er den nyeste tilføjelse til Fords voksende familie af elektrificerede køretøjer, og den indvarsler en ny æra for den ikoniske Transit van.

Den batteridrevne van på 400 volt, 67 kWh, er designet til at hjælpe din virksomhed med at blomstre, samtidig med den opfylder sine mål for bæredygtighed og giver op til 350 km rækkevidde på en enkelt opladning 1).

Den elektriske motor sikrer, at du altid har adgang til miljøzoner. Og Pro Power On Board giver dig mulighed for at bruge det indbyggede 2,3 kW/230 volt-stik til at bruge dine værktøjer, uanset hvor du er.

E-Transit fås i 2 højde- og 3 længdevarianter og tilbyder op til 15,1 kubikmeter varerum 2).

Så uanset dine krav er der en konfiguration, der kan hjælpe dig med at elektrificere din virksomhed.  


KØRSEL HELT UDEN CO2-UDLEDNING

Ikke alene kan du drage fordel af en reduktion på omkring 40%3) af dine vedligeholdelsesomkostninger sammenlignet med dieselkøretøjer, men da E-Transit er et elektrisk køretøj, udledes der slet ikke CO2 under kørslen**. Dette giver dig mulighed for at køre gennem miljøzoner og kan også hjælpe din virksomhed til at opfylde sine mål for bæredygtighed og CO2-reduktion. Og du kan øge miljøfordelene ved at bruge en leverandør af vedvarende energi, når du genoplader din bil.

STILLE YDEEVNE

E-Transit har en lydløs elektrisk motor, der giver dig mulighed for at arbejde hvor som helst på et hvilket som helst tidspunkt. Uanset om du arbejder om natten eller leverer tidligt om morgenen, sørger den elektriske van for, at den lokale støjforurening holdes på et minimum.


 • Ny E-Transit feature 1
 • PRO POWER ON BOARD

  Med det store elektriske batteri giver E-Transit dig mulighed for at bruge dit værktøj, uanset hvor arbejdet fører dig hen. Pro Power On Board leveres som ekstraudstyr og leverer 2,3 kW effekt uden behov for en generator. Så du kan ganske enkelt tilslutte dine boremaskiner, save, bærbare computere eller andet til en 230-volts stikkontakt og gå i gang.


 • Ny E-Transit feature 2
 • INGEN KOMPROMISER MED KAPACITETEN

  Den intelligent designede E-Transit leverer emissionsfri kørsel uden at gå på kompromis med Transits legendariske kapacitet. Batteriet er anbragt under varerummet for at maksimere pladsen. Så med et udvalg af 3 længder og 2 højder har du mellem 9,5 og 15,1 kubikmeter varerumsvolume, som kan transportere op til 1.616 kg last4). Og med en elektrisk skydedør (ekstraudstyr) og bagdøre i fuld højde med LED lys (ekstraudstyr) er det også nemt at få adgang til din last.


 • Ny E-Transit feature 3
 • FORD SYNC 4

  Ford SYNC 4A er et skyforbundet kommunikations- og underholdningssystem. Med skyforbindelse tilbyder SYNC 4 en mere avanceret ruteplanlægning og talegenkendelse. Mens de trådløse opdateringer sikrer, at din vans grænseflade er i konstant udvikling. Og med trådløs smartphoneintegration, styring af elkøretøjets opladning, en ny 12” berøringsskærm samt mange andre ting kan du opleve en ny verden af konnektivitet med SYNC 4.


DEPOTOPLADNING

DEPOTOPLADNING

Vi kan give dig hardware og software, så du nemt kan genoplade din flåde af elektriske køretøjer sidst på dagen. Vi kan installere et opladningspunkt i dine lokaler, der kan oplade din E-Transit fra 0 – 100 % på lidt over 8 timer5).

OPLADNING PÅ OFFENTLIGE STEDER

OPLADNING PÅ OFFENTLIGE STEDER

Uanset hvor dit arbejde fører dig hen, bør det være ubesværet at oplade din E-Transit. Vores hurtigt voksende FordPass-opladningsnetværk vil have mere end 150.000 offentlige opladningssteder i hele Europa i 2021. Og de højeffektive, hurtige opladningsstationer fra IONITY vil have 400 steder hver med flere opladningssteder.

OPLADNING DERHJEMME

OPLADNING DERHJEMME

Det er lige så nemt at oplade E-Transit derhjemme som at tilslutte din smartphone og det er en enkel måde at sikre, at varevognen er klar til at køre, når du selv er det. Alternativt kan du installere en Ford Connected Wallbox i dit hjem for at drage fordel af større bekvemmelighed og hurtigere opladningstider. • LAVERE DRIFTSOMKOSTNINGER

  Ved at skifte til el kan din virksomhed drage fordel af billigere driftsomkostninger. Opladning af et køretøj koster betydeligt mindre end brændstofpåfyldning, og hvis du oplader i hjemmet eller på arbejdspladsen i stedet for i det offentlige rum, vil omkostningerne være endnu lavere. Iaær hvis du kan drage fordel af nedsatte energipriser for opladning fra den ene dag til den anden.


 • LAVERE VEDLIGEHOLDELSESOMKOSTNINGER

  Få op til 40 % reduktion6) af vedligeholdelsesomkostningerne for service 7). med færre bevægelige dele koster elektriske køretøjer typisk mindre at servicere over tre år en et dieselkøretøj. Dette hjælper med at minimere køretøjernes nedetid og øge virksomhedens produktivitet

Kontakt os for at høre nærmereHold mig opdateretLæs mere om den nye E-Transit

De viste billeder på ford.dk, kan afvige fra de danske specifikationer og kan indeholde ekstraudstyr og tilbehør der kan udløse ekstraomkostninger. Farverne kan variere fra virkeligheden.

[1)] Baseret på fuld opladning. Den nævnte rækkevidde er for den bedst ydende variant, medium akselafstand, mellemhøjt tag Cargo Van, 390-serien, med hastighed begrænset til 90 km/t. Den estimerede rækkevidde gælder for en tilgængelig konfiguration (og er baseret på CAE-modellering ved hjælp af WLTP-testprocedure). Den faktiske rækkevidde varierer med forholdene såsom eksterne påvirkninger, vejr, køreadfærd, køretøjets vedligeholdelse, litium-ion-batteriets alder og sundhedstilstand.

[2)] Last- og læssekapacitet begrænses af vægt og vægtfordeling.

[3)] Baseret på en periode på 3 år eller 180.000 km. Ved sammenligningen af planlagte og ikke planlagte services for en elektrisk drevet van og en tilsvarende dieseldrevet van.

[4)] Figur baseret på den mest effektive L2H2 420-serie van-variant. Last- og læssekapacitet begrænses af vægt og vægtfordeling.

[5)] Rækkevidde og opladningstid baseret på fabrikantens computertekniske simuleringer og beregningsmetode for EPA-rækkevidde. Opladningshastigheden falder, efterhånden som batteriet når fuld kapacitet. Dine resultater kan variere afhængigt af maksimale opladningstider og batteriets opladningsstatus. Køretøjets faktiske rækkevidde varierer efter omstændighederne såsom eksterne elementer, køreadfærd, køretøjets vedligeholdelse, litium-ion-batteriets alder og sundhedstilstand.

[6)] Baseret på en periode på 3 år eller 180.000 km. Ved sammenligningen af planlagte og ikke planlagte services for en elektrisk drevet van og en tilsvarende dieseldrevet van.

[7)] Baseret på en periode på 3 år eller 180.000 km. Ved sammenligningen af planlagte og ikke planlagte services for en elektrisk drevet van og en tilsvarende dieseldrevet van.


Aktuelle tilbud

Se tilbud fra Lemvig Auto ApS

Nyheder og events

Se nyheder fra Lemvig Auto ApSAnmeldelser