Erhverv - Ford Lemvig

Om Lemvig Auto ApS Erhverv - Personbiler

Lemvig Auto Erhverv hjælper virksomheder af enhver størrelse. Ligegyldigt hvad du har brug for, vil vi hjælpe dig med at finde præcis den rigtige type køretøj til dig – og vi kan garantere at du vil få samme hjælp, uanset om du leder efter en enkelt bil eller en hel bilflåde.

Personbil service

Vores Erhvervsafdeling har adgang til et kæmpe lager af nye og brugte Ford personbiler, hvilket betyder at vi kan tilbyde vores kunder et fremragende udvalg af alle populære modeller. Derudover er mange af vores biler klar til omgående levering eller kan blive bestilt til at opfylde individuelle behov.

Vores erfarne team vil også arbejde sammen med dig for at finde frem til den helt rigtig finansieringsløsning som passer til dine forretningsbehov. Vi vil guide dig gennem alle eksisterende muligheder: lejekontrakt, operationel leasing, finansiel leasing, finansiering, servicekontrakt – og hjælpe dig med at forstå det hele, så du kan være sikker på, at du træffer den rigtige beslutning.

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os.

Se Fords store udvalg af biler til erhverv (ombyggede personbiler, gulplade biler, firmabiler) samt finansierings- og erhvervsleasing løsninger, som passer præcis til din virksomhed her.

Kontakt os

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Lemvig Auto ApS

Nyheder og events

Se nyheder fra Lemvig Auto ApSAnmeldelser