Vigtig info: Covid-19 (opdateret)

Bliv forårsklar med Ford

Foråret er på vej, og det er dermed tid til at gøre din Ford forårsklar, med sommerdæk, friskluftfilter og et airconditionservice. 

Lige nu tilbyder vi 20%* på et MicronAir Protect friskluftfilter og en super pris på service af bilens aircondition til kun kr. 795* (inkl. pollenfilter og rens, men ekskl. kølemiddel).


 • pollen- og friskluftfiltre
 • Spar 20% på alle pollen- og friskluftfiltre


  Indeklimaet i din bil er vigtigt for dit helbred. Derfor anbefaler vi f.eks. Ford MicronAir Protect friskluftfilter, som du lige nu kan spare 20% på. Filteret sikrer ikke bare ren luft i kabinen, men det beskytter dig også mod pollen. Desuden sikrer filteret dig også mod skadelige stoffer samt mod 99,9% af vira** .

  Kontakt os og hør mere


 • A/C service
 • Få et A/C service for kun kr. 795*


  Hvornår fik du sidst tjekket din aircondition i bilen? Det er altid en god ide at få tjekket dit airconditionanlæg regelmæssigt, da der kan danne sig svampe og andre bakterier, som blandt kan føre til luftvejsproblemer og dårligt lugt. Ydermere kan det også have indflydelse på anlæggets funktion og din sikkerhed i sommervarmen.


  Lige nu tilbyder vi et airconditionservice til kun kr. 795 (inkl. pollenfilter og rens, men ekskl. kølemiddel).

  Kontakt os og book tid til et A/C service

  *Prisen er inkl. pollenfilter og rens, men ekskl. kølemiddel.


 • dækskifte - sommerdæk
 • Skift til sommerdæk – book tid nu


  Sommerdæk er udviklet til at præstere optimalt på tørre veje, hvilket betyder, at de typisk har en kortere bremselængde på netop tørre veje. Derfor anbefaler vi, at du i perioden april-oktober har sommerdæk på din bil (perioden kan variere fra år til år afhængigt af vejret). Book tid til et dækskifte hos din forhandler. Så kan du trygt køre ud i sommerlandet.

  Læs mere om sommerdæk i vores store DæksikonKontakt os og book til dækskifte

*Tilbuddene gælder indtil 31. august 2021.
**micronAir® protect-serien med et antiviralt overfladebeskyttende filterlag baseret på frugtekstrakt (aktivstof CAS-nr. 5949-29-1 og 77-92-9) til anvendelse i luftbehandlingssystemer/airconditionanlæg. Beskyttet mod bakterier og svampe på overfladen samt overfladebeskyttet imod en lang række forskellige grampositive og -negative bakterier, gær og svampe samt dokumenterede antivirale egenskaber (influenzavirus H1N1 og Corona virus HCoV 229E) i overensstemmelse med ISO 18184.

Vi anbefaler også...
Vilkår og betingelser Privatlivspolitik Karriere